Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali mosdó csaptelep

Rendezés:

Fali mosdócsaptelep vásárlásakor igényeinknek megfelelően választhatunk hagyományos, tekerőgombos csaptelepet, egykaros (keverő) csaptelepet, termosztátos csaptelepet, vagy érintés nélküli csaptelepet. Egy jó minőségű csaptelep sok évig hibátlanul működik.

Webáruházunkban számos neves gyártó termékével ismerkedhet meg, melyek már rengeteg fürdőszobában bizonyítottak, mind kiváló minőségűek, megbízhatók és tartósak, hogy Ön sokáig élvezhesse az általuk nyújtott kényelmet.

Az egykaros (keverő) fali mosdócsaptelepek előnye, hogy a kívánt vízhőfok gyorsan és egyszerűen beállítható, továbbá a beépített perlátor levegővel dúsítja a vizet, így jelentős vízmennyiséget és pénzt spórol meg, anélkül, hogy bármit is észrevennénk.

A tekerős fali mosdócsaptelepek előnye, hogy a hideg és meleg víz egymástól függetlenül szabályozható, hátránya viszont az, hogy a kívánt hőmérsékletű víz beállítása nehezebb, és tovább tart, mint az egykaros változatoknál, így feleslegesen folyatjuk a vizet.

A beépített termosztáttal rendelkező, termosztátos fali mosdócsaptelepek a megnyitást követően szinte azonnal a kívánt hőmérsékletű vizet szolgáltatják, felesleges vízpazarlás nélkül. Használatukkal elkerülhető a forrázásveszély, így kisgyermekek környezetében is megbízhatóan, biztonságosan használható.