Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

WC csésze

Rendezés:

Wellis Clement fali WC Rimless

Megrendelhető
59.768 Ft 53.035 Ft + ÁFA (67.355 Ft)

Ravak WC Uni Chrome Rim csésze

Megrendelhető
63.071 Ft + ÁFA (80.100 Ft)

Ravak WC Chrome RimOff csésze

Megrendelhető
69.732 Ft + ÁFA (88.560 Ft)

WC csésze a mellékhelyiség legfontosabb berendezése. Habár funkciójuk és rendeltetésük mondhatni azonos, mégis számos típus közül választhatunk igényeinknek és toalettünk adottságainak valamint méreteinek megfelelően. WC csésze vásárlásakor a legfontosabb, amit tudnunk kell, hogy a mellékhelyiségben lévő bekötési pont alsó vagy hátsó kifolyású csészét kíván-e? Továbbá megkülönböztetünk lapos- és mély öblítésű valamint perem nélküli típusokat, álló vagy falra szerelhető változatokat.

WC csésze esetében kritikus fontosságú a higiénia, így a könnyű tisztíthatóság, és tisztántarthatóság nem elhanyagolható tényező. A speciális védőbevonattal ellátott jó minőségű csészék taszítják a szennyeződéseket, gátolják azok letapadását, és megakadályozzák a vízkőképződést. Az ilyen felületkezeléssel rendelkező csészék segítségével pénzt és időt takaríthatunk meg, hiszen nem szükséges annyit tisztítószerekre költenünk, és nem kell sokáig vesződni a tisztítással.

Egy jó minőségű WC csésze ellenálló és tartós, hosszú távon hibátlanul kiszolgálhat, így érdemes ilyen mellett dönteni, ha vásárlásra kerül a sor.