Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Stegu Impregnáló

3.810 Ft
Menny.:db
Bruttó egységár: 3.810,00 Ft/db

Típus: Impregnálószer

Gyártó cikkszám: Stegu Impregnáló 2l
Gyártó:
Elérhetőség: Beszállítói raktáron
Várható szállítás: 2024. augusztus 05.
Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

Érjen el kitűnő vízállóságot, és élénk színeket a STEGU speciális impregnálójával. Ezt a tejfehér, vízben oldódó szilikonos emulziót, kismennyiségű oldószer hozzáadásával használja építési anyagok felületi hidrofóbiázásához, például: a STEGU betonlemezekhez, a STEGU parapet elemekhez és betoncserepekhez, gipsz blokkelemekhez, gázbeton cserepekhez, vagy mész-cement és akril habarcsokhoz.

ALKALMAZÁS
A helyesen elvégzett impregnáció feltétele az alap felületének megfelelő előkészítése. A felület egyenletesen porózus, száraz, tiszta, de különösen zsírmentes kell, hogy legyen.
A STEGU lemezeket legjobb a fugákkal együtt impregnálni a munkák befejezése után legalább 7 nappal.
Az új cement-mész és akril vakolatokat, beton felületeket legkorábban a munka befejezése után 21–28 nappal lehet impregnálni.
A PCC típusú aljzatokat, amelyeket habarccsal vagy simítókkal javítottak, 6 nap eltelte után lehet impregnálni.
Célszerű a munkákat száraz időben, +5°C és +30°C közötti hőmérséklet mellett elvégezni. A munkák megkezdése előtt minden olyan felületet, amelyet nem impregnálunk, gondosan védeni kell (pl. ablakok, fém részek, polírozott kőfelületek stb.). Ezek beszennyeződése esetében azonnal lakkbenzines lemosást kell alkalmazni.

FELHORDÁS
Az impregnálás kivitelezhető ecsettel vagy szórópisztollyal. Ez függ az anyag felvevő képességétől és szerkezetétől. Célszerű a kétszeres impregnálást rövid időn belül elvégezni, a „nedveset” a „nedvesre” elvet követve – azaz a második réteget fel kell hordani a környezet hőmérsékletétől és az anyag porózusságától függően legkésőbb 30 perccel az első után, amikor a felület még nedves. Fontos, hogy az impregnált felület gondosan és egyenletesen telített legyen.

Felhasználási mennyiség: 1 liter impregnáló anyag 2-6m2 felületre elegendő kétszeres impregnálás esetén. Az anyagfelhasználás az impregnált anyag felvevő képességétől és a felhordás technológiájától függ.

Kiszerelés 2 liter
Garancia 12 hónap

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.